Pluis erop los!

imageOp de valreep zag ik een oproepje op Facebook: standhouders gezocht voor de Pop-upmarkt in Dordrecht. Omdat ik hier pas woon en erg nieuwsgierig ben naar de bewoners van Dordrecht en hun affiniteit met mij en mijn natuurlessen sprong ik er direct op af: Dat ga ik doen!

Het is mijn eer te na om andermans werk neer te leggen bij mijn eigen activiteit dus een ‘ja’ van de markt betekende even heel hard werken voor mij om voldoende eigen materiaal te hebben. Maar, met lichte rsi van al het tekenen van determinatiekaarten stond ik daar dan op zondagmorgen met mijn kistje vol uilenballen, potloden en gummetjes tussen de andere standhouders.

De ene na de andere bus met mooie logo’s kwam het terrein op rijden terwijl ik mijn tafel mooi aan het maken was. Gewapend met braakballen en vergrootglazen hoopte ik het winkelende volk enthousiast te kunnen maken. Eerst was het wachten, de schminckkraam naast me had al twee lieve kindjes in brullende tijgers doen veranderen maar ik had nog niemand langs gehad.

Na even wat brutalere marketing met een hoop ‘gratis’ en ‘op is op’ in de buurt van het springkussen begon het te lopen, eerst een beetje twijfelend ‘is dat niet vies’ (ouders), of kinderen die het liefst nog even achter hun mama blijven staan kijken, ging het al snel over in laaiend enthousiast: ‘dit is mijn geluksdag! Mag ik ze echt mee naar huis nemen?’

Wat een heerlijke dag en een fantastische introductie in Dordrecht: helemaal klaar voor mijn natuurlessen, yes!

 

Meer foto’s van de dag zijn hier te zien!

This entry was posted in Biokaatje and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.