Cursus

Een cursus biologiseren voor kinderen vanaf zes jaar biedt een achttal lessen met een vast clubje (maximaal tien) op een vaste locatie. Dit is mijn eigen cursusruimte welke voorzien is een rariteitenkabinet, leestentje een binnenruimte en tuin allebei voorzien van een grote tafel. Iedere deelnemer krijgt een logboek waarin hij of zij kan bijhouden wat ze allemaal ontdekken, aan het eind van de cursus ontvangt iedereen een diploma.

Woensdag 27 maart en vrijdag 29 maart start er weer een nieuwe ronde van de cursus voor kinderen vanaf zes jaar. Deze ronde bouwen ze o.a. een insectenhuis, onderzoeken ze waterbeestjes en maken een eigen minimicroscoop. Het gaat om acht lessen van 9,50 per les. Daarbij zit bij ontvangst altijd wat eten en drinken, voor iedere deelnemer een logboek en diploma en nog verscheidene kleinigheden gedurende de lessen. Interesse, vragen of inschrijven? Mail me even!

Woensdagmiddag vanaf 27 maart van 13:30 tot 15:00 en vrijdag vanaf 29 maart van 15:30 tot 17:00 (met uitzondering van vakantie- en feestdagen).

 

Comments are closed.